Enkele ondernemers aan het woord: 

Margit Ceska van In Balans Massage en Gezondheid en De Hormoonqueen

Mijn boekhoudster, mijn business coach, mijn sparingspartner als het om nieuwe ideeën gaat, mijn klankbord als ik financieel advies nodig heb, Esther is er altijd voor mij als ik haar nodig heb. Zonder haar hulp en ondersteuning was mijn praktijk nooit zo groot geworden. Ik ben haar ontzettend dankbaar.

Ze heeft een groot analytisch vermogen en een gigantische kennis over belastingtechnische zaken maar is daarnaast zo hooggevoelig dat ze de dingen precies goed aanvoelt en overziet. Deze vorm van businesscoaching vind je maar zelden. Vooral bij de gevoelige ZZP waar de klant steeds voorop staat, is deze vorm van coaching echt nodig. Waar wij het liefst alles willen geven wat in ons zit maar het financiële plaatje vaak compleet vergeten, daar is Esther de juiste persoon.
Ze leert je waarop je moet letten, wat je beter vanaf het begin af aan goed kunt doen en hoe je met je passie ook nog genoeg geld verdiend om van je hobby je werk te maken. Daarnaast ondersteunt ze ondernemers en helpt ze op weg naar een succesvolle business. Ik gun iedereen een “Esther”!!

Margit Ceska – In Balans Massage en Gezondheid en De Hormoonqueen

Esther ken ik inmiddels alweer een hele tijd, behalve dat we vrienden zijn hebben we regelmatig samengewerkt en meerdere workshops en trainingen samen gegeven. Behalve een goede samenwerking en een heel fijn vriendschappelijk contact heeft Esther mij meerdere malen ondersteund bij administratieve of vragen van financiële aard.
Hoewel we in veel dingen overeenkomen, zijn we in één ding duidelijk verschillend, namelijk alles wat met administratie, belasting en cijfertjes te maken heeft. Zo heeft ze mij regelmatig geadviseerd over btw, website, social media, facturering en andere zaken wanneer ik weer eens door de bomen het bos niet zag. Ik zou haar dan ook aan iedereen aanraden wanneer je op zoek bent naar een goede businesscoach, die jou helpt om je zaken goed en overzichtelijk te ordenen, wanneer je meer wil leren over hoe je een administratie bijhoudt of wat je allemaal moet weten als startende ondernemer.
Want zo weet ik uit ervaring, daar komt zoveel meer bij kijken dan alleen maar bezig zijn met datgene wat je zo leuk vindt en waar jij zo goed in bent. Juist door die basis op orde te hebben, geeft ondernemen je de vrijheid en wordt het een feestje, waarin je kunt doen wat je zo leuk vindt.

Monique Goemans – Moospoos / Praktijk Moospoos

Monique Goemans van Moospoos
Carla van den Berg

Het is nu al 14 jaar geleden dat ik een Administratiekantoor & Fiscaal Adviesbureau zocht, ik de website van Esther vond en haar een mailtje stuurde omdat ik kennis wilde maken om te kijken of er een klik was.

Die was er, en Esther heeft me goed op weg geholpen mijn administratie op te zetten. Ook heb ik in de loop der jaren van haar geleerd te staan voor wat je waard bent.

Ze weet het misschien niet, maar haar manier van werken heeft mij ook vaak geïnspireerd.

Carla van den Berg – Kunst & Kleding

‘Dat kan ik ook voor mezelf’ was mijn gedachte meer dan 10 jaar terug, toen ik besloot om niet langer voor een baas te werken. Ik nam ontslag, kocht een laptop en liet visitekaartjes maken. Mijn toenmalige partner was ICT’er. Hij gaf advies over de laptop. Een vriendin was grafisch vormgever, zij ontwierp een logo.
Vanuit mijn werk voor de provincie had ik goede contacten en zo had ik binnen twee weken 40 uur werk. Het was bijna het eind van het jaar, dus er moest al snel iets met een boekhouding en administratie. Maar hoe dan? Ik had geen idee.

Ik heb en had er geen kaas van gegeten en het had en heeft ook niet echt mijn belangstelling. Hoe weet ik niet meer, maar ik kwam al snel bij Esther.
We maakten een afspraak voor een kennismakingsgesprek en we hadden gelijk een klik op veel meer vlakken dan alleen administratie, financiën en boekhouding. Als ik het even niet weet, dan vraag ik het aan Esther en zij weet altijd raad.

Yvonne Arnst – Yvonne Arnst – Coach Trainer en Adviseur

Yvonne Arnst van Yvonne Arnst Coach Trainer en Adviseur

Wil je meer weten wat Vlinder Advies voor jou kan betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend, contact met mij op!